14/07/2016
Ja et pots inscriure a la Chicken’s Run!
Imatge de complement

Si tens entre 12 i 18 anys i tens ganes de passar un divendres diferent, aquesta és la teva!
El proper divendres 13 de desembre, amb motiu de la 11a Mostra d’Entitats, tindrà lloc la primera Chicken’s Run de la història de la ciutat. A partir de les 19h de la tarda, al recinte Cal Gana, començarà l’activitat i consistirà en fer un recorregut pel Prat el més ràpid possible amb l’objectiu de descobrir totes les sorpreses que t’estaran esperant.
Tant si ets del Club Esport Jove com no, podràs participar en aquesta activitat i endur-te la samarreta que hem preparat per l’ocasió i participar al sorteig de diferents regals.
No t’ho pensis més! Només cal que et descarreguis el full d’autorització que trobaràs l’enllaç del final d’aquesta notícia i dur-lo a la recepció del CEM Estruch o al Lloro (Serveis de Joventut) per formalitzar la teva inscripció de forma totalment gratuïta. Pots inscriure’t des d’avui mateix, en l’horari d’obertura al públic dels dos centres.
Les places són limitades així que no t’adormis!

Prova

Un pensament en “Prova

  • 24 juliol 2016 a les 00:46
    Enllaç permanent

    Considero que esta ONG contribuye mucho al rescate y recuperacion de aquellos animales que por diferentes causas tienen algun tipo de dificultad para poder seguir viviendo en las mejores condiciones, tambien considero que deberia haber mas insituciones que velen por el bienestar de estos animales. Lanetnablememte existen personas que tienden a ignorar el sufrimiento de animales indefensos, pero con una buena educacion orientada al respeto y valoracion por las especies podria de una u otra forma cambiar esta dura realidad.

Els comentaris estan tancats.